Vicces ajándék a horgász barátomnak

Ti hogy vagytok a szülinapokkal? Nekem egyszerűen nem maradnak meg a fejemben, még a sajátomról is meg szoktam feledkezni, nemhogy a többiekéről. Barátommal múlt héten az egyik építkezéshez vittük ki az alapanyagokat, amikor születésnapi összejövetelről kezdett beszélni. Ekkor kaptam a fejemhez, és esett le, hogy milyen nap lesz a héten.

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop

LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop

Gondoltam, ideje a szokásos hirtelen vásárolt italpakk ajándékról leszokni, így keresni kezdtem valami olyat, ami igazán passzolna hozzá. Eszembe jutott, hogy a párom korábban rendelt a húgának valami csak számukra érthető felirattal ellátott pólót a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshopból, így nekem is ide vezetett az utam.

Olyan egyszerűen és gyorsan meglett nekik köszönhetően az ajándék, hogy azóta se hiszem el, hogy csupán néhány perc alatt sikerült rálelnem.

Hogyan találtam meg ilyen gyorsan a tökéletes ajándékot?

Amikor felmentem a LOLmarkt.hu webshopra egyből szemet szúrt a kezdőlapon egy Ajándékkereső címmel ellátott doboz. Hoppá, mondom, ez kell nekem! Biztos vagyok benne, hogy ezt olyanoknak találták ki, mint én. Egyszerűen kiválasztottam a listából, hogy kinek szeretném az ajándékot, majd pedig a másik legördülő listában azt, hogy milyen apropóból keresek ajándékot. Ez ugye az én esetemben úgy nézett ki, hogy az első lehetőségnél a havernak lehetőséget, a másodiknál pedig a horgászatot választottam ki.

Ki is dobott egy jópofa pólót egy nap halászat nélkül felirattal, ami arról szól, hogy valószínűleg ki lehet bírni a napot horgászat nélkül, de ugyebár minek kockáztasson az ember. Ez egy horgászatfüggő barátnak azt gondolom, igazán frappáns ajándék.

Több szín közül lehetett választani, és persze több méret is rendelkezésre állt. Ami még nagyon tetszett, hogy 365 nap cseregaranciát is lehet kérni. Egyből végigfutott a fejemben, mennyire komoly póló webshop ez, ahol még cseregaranciát is lehet kérni a pólóra!

Amikor már azt hittem, megvan a tökéletes ajándék, megláttam, hogy az általam megtekintett póló alatt találhatóak kapcsolódó termékek, ahol még több jópofa póló található. Itt láttam meg azt, ami az előzőt is simán überelte, ezen az a felirat szerepelt, hogy horgászni mentem, majd holnap megcsinálom.

Nem volt kérdés, hogy ez lesz a szülinapi póló, de azért a másikat is megvettem, amolyan tartalék lehetőségnek bármikor az év folyamán a vicc kedvéért.

A rendelés leadása után egyébként minden lépésről tájékoztattak folyamatosan, ez kifejezetten szimpatikus volt. Nagyon utálom azt, amikor rendelek valahonnan, semmilyen értesítés nem érkezik, és egyik nap váratlanul csenget a postás. Itt még a futárnak átadáson kívül azt is tudtam előtte, hogy mikor nyomtatják a pólót.

Persze az utolsó pillanatban kitalált ajándékoknál mindig lehet izgulni, hogy vajon megérkezik-e időben, de láttam az oldalon az 1-2 munkanapos szállításra vonatkozó információt, így én nem izgultam túl a dolgot. A rendelés leadása utáni második napon kiderült, hogy tényleg nem volt okom aggodalomra, meg is érkezett a csomag. Most már csak a szülinapi átadásra vár.