Szégyenérzetem volt a munkatársaim mellett

Nem rég kerültem egy építészmérnök csapathoz, melynek én lehetek a vezetője. Ez az első olyan munkám, ahol vezető beosztást kaphattam, így értelemszerűen nagyon izgatott is vagyok. Az épület tervrajzát úgy kell elkészítenünk, hogy figyelembe kell venni egy költségplafont, amit nem léphetünk át. Bizonyos elképzeléseket meg is kellet változtatni, mert túl sok építőanyag felhasználásával járt volt azoknak a megvalósítása. Az építőanyagok egyébként is komoly dráguláson mentek keresztül az utóbbi időkben, így kiemelten fontos, hogy a költségeket is bekalkuláljuk a tervezésbe.

A munka kifejezetten jól haladt, hisz a tervrajzok már 90%-ban elkészültek, így már csak hónapok kérdése, és megkezdődhetnek az építkezési munkálatok is. Az építkezési vezetővel is felvettük már előre a kapcsolatot, mert némi beleszólása neki is van a tervekbe.

Az új munkahelyem szinte tökéletes, és csak egy valami zavar benne.

A munkatársaim többsége fiatalabb és sportosabb is nálam, emiatt mellettük jobban látszanak a logó, elnőiesedett melleim. Számomra ez egy nagyon kellemetlen dolog, ezért úgy döntöttem, hogy véget vetek ennek, és ellátogatok egy plasztikai sebészetre, ahol ezt megszüntetik.

Már tudtam, hogy csak mell plasztikával oldható meg a problémám. A plasztikai sebészet weboldalán ráklikkeltem az időpontkérésre. Itt kényelmesen és online megadtam az adataimat: a nevemet, a telefonszámomat és az elektronikus postafiókomat. Továbbá röviden leírhattam itt problémámat, és azt is, hogy egészen pontosan milyen műtét is érdekel engem. Az utolsó lépés az volt, hogy megadtam, hogy Budapesten szeretném megtartani a konzultációt. A másik lehetséges helyszín Pécs lett volna egyébként.  Ezt követően már csak egy olyan dátumot kellett megadnom, ami nekem a legalkalmasabb volt.

Nem sokkal később meg is kaptam az értesítést a pontos időpontról, ahol találkozhattam a plasztikai intézet sebészével, aki egy végtelenül magabiztos és komoly szakértelemmel rendelkező személy. A vizsgálat során már körvonalazódott a mell plasztika műtétemnek a menete is. Kezdetben kissé tartottam ettől a beavatkozástól, de gyorsan megnyugodtam, hiszen a legjobb kezek közé kerültem.

Itt derült ki, hogy általánosságban két dolog okozhatja egy férfi mellében a nem kívánatos elváltozást. Az egyik a zsírmell, a másik pedig az elszaporodott mirigyállomány.

Az én esetemben az előbbi eset állt fent, melynek a kezelése zsírleszívással történik meg. A műtétet helyi érzéstelenítés mellett hajtotta végre rajtam az orvos, melyet Lidocain használatával ért el.

A műtét során semmiféle kellemetlenséget nem éreztem, és minden a legnagyobb rendben zajlott le. A beavatkozás után nyolc hétig egy speciális pántot kellett hordanom, mely a megműtött területeket védte. Bizonyos sportokat is szigorúan kerülni kell ezt követően egy ideig.

Végre újra férfiasnak éreztem magam, ami az önbizalmamnak is csak jót tett. Teljes nyugalommal ajánlom ezt a plasztikai sebészetet a hasonló problémákkal küzdő férfiak számára.