Még építkezésre is e-bike-kal

Az általános iskolai osztálytársaim közül nem túl sok emberrel tartom a kapcsolatot. Az egyetlen stabil, régi ismerősöm az osztályból mégis egy olyan fiú, akivel bevallom, hogy gyerekkoromban nem túl sokat beszélgettem, de mostanra elég jó barátok lettünk. Tibike az építőiparban dolgozik. Mindig jó fejű srác volt, és egy kicsit csodálkoztam is, hogy kőművesnek tanult. Bár a mostani beszélgetéseink során kiderült, hogy nagyon kreatívnak tartja ezt a munkát és igazi elkötelezett szakember lett. Ám ezen felül, amin a legjobban meglepődtem, az az volt, hogy Tibike e-bike segítségével jut el a különböző építkezésekre, ahol dolgoznia kell.

E-bike segítségével mindenhová nagyon gyorsan eljutok, emellett praktikus, mert a parkolási problémáim is megszűntek. Emellett tagadhatatlanul csinos kis jármű – mosolygott Tibike, és végigsimított a járművén.

Kérésemre azt is elmondta, hogy az e-bike-ot a motorbolt.co.hu webáruházból szerezte be, ahol minden lehetséges felszerelést, akár még praktikus ruhákat, ruhadarabokat is be lehet szerezni az e-bike-hoz kapcsolódóan. Például remek kerékpáralkatrészek, pumpák, zsírok, zsírtalanítók, tisztító- és kenőanyagok, ápolók is beszerezhetők az oldalról.

És te komolyan online rendelted meg az e-bike-odat, és úgy szállították ki? – hitetlenkedtem, mire Tibike elmondta, hogy a webshopot üzemeltető Viczai Kft. dunaföldvári üzletében is lehetőség van a megrendelt darabok átvételére, de ő a kiszállítást választotta.

Legnagyobb megdöbbenésemre arról is beszámolt, hogy munkatársai is érdeklődni kezdtek az e-bike-ja iránt, úgyhogy figyelmeztetett: ne csodálkozzak, ha az elkövetkező egy-két hét múlva egész kőműves brigádok járnak majd az építkezésekre e-bike-on.

E-bike