Levegő-víz hőszivattyúk: hogyan működnek? Te tudod a választ?

Az építőiparban mindig vannak furcsa kérdések a megrendelők részéről, ilyenkor pedig jó, ha tudunk válaszolni akkor is, ha nem az a szakterületünk, hiszen ha nem tudunk egy szerintük alapvető kérdésre válaszolni, akkor könnyedén elveszítik a bizalmukat, és akkor sokkal nehezebb lehet a közös munka.

Ilyenkor felesleges elkezdeni magyarázni, miért is nem tudunk válaszolni, az már senkit nem fog érdekelni, elvesztettük a hitelességünket. Nektek volt már ilyen?

Nemrég nekem egy építkezésen a tulajdonos feltette a nagy kérést: a Levegő-víz hőszivattyúk: hogyan működnek? – persze nem tudtam a választ magamtól, de tudtam, hol keressem!

Korábban többször dolgoztunk már együtt a klimaglobal.eu oldal csapatával, és tudtam, hogy nekik ez a fő profiljuk, így az oldalukon biztosan találok valami leírást erről.

Igazam is volt, a klimaglobal.hu oldalon pontosa le van írva a válasz a “Levegő-víz hőszivattyúk: hogyan működnek?” kérdésre.

Szerencse, hogy emlékeztem rá, hogy z a cég mennyire precíz, és semmit nem hagytak ki a honlapjukról. A hőszivattyúk és klímák telepítésével foglalkoznak, ezekről pedig tényleg mindent leírtak, így bárki érdeklődik a témában, szerintem minden kérdésére választ kaphat ezen az oldalon. Nagyon jó kis oldal, rengeteg közérthető információval. Mellőzték a túl sok szakszót, így tényleg bárki meg tudja érteni a rendszerek működését.

Nekem most kifejezetten jó jött, hogy ennyire összeszedetten, tematikusan fel van téve ide minden információ a hőszivattyúkról, így szerencsére nem kellett sokat keresgélnem és meg is találtam a választ, sok minden más érdekes információval együtt.

Sosem gondoltam volna, hogy emiatt fogom egyszer meglátogatni ezt az oldalt, de az biztos, hogy most nagyon jó szolgálatot tett és segített abban, hogy ne tűnjek amatőrnek. Még át is küldtem a cég nevét és elérhetőségét a megrendelőnek, hogy ha végül a hőszivattyúk mellett dönt, legyen kéznél egy megbízható cég, aki vállalja ennek a rendszernek a kivitelezését, mert én sajnos nem értek hozzá, hiszen nem ezen a területen dolgozom, ehhez pedig olyan speciális tudás kell, ami a klimaglobal.eu csapatának a birtokában van.