Kuponok segítségével alaposan bevásároltam

A munkahelyemen teljes felújítást végeznek. Az egész épületet leszigetelik, napelemmel szerelik fel, kicserélik a nyílászárókat. Sajnos az egész könyvtárból egy építkezési terület lett. A könyvek nagy része becsomagolva és lefóliázva hever a termekben, míg az újonnan vásárolt dokumentumokkal, a szomszédos művelődési házban egy minimális szolgáltatást nyújtunk az olvasni vágyó lakosoknak. Én minden héten kétszer ügyeletet tartok a felfordított könyvtárban, navigálom a munkásokat, rendelkezésére állok az idelátogató építkezési vezetőknek, és a városházától meglátogató megrendelőknek. A vártnál jobban elhúzódik a felújítás, feltehetően májusig kétlaki életet élek a munkahelyemen.

Egyik nap ügyeletben voltam beosztva, amikor a kollégám riasztott e-mailben ecipo kuponkódok miatt, mivel most nagyon jó ajánlatokat talált a kuponkodok.hu oldalon.
Délután, amíg a munkások dolgoztak, én behúzódtam a meleg konyhába, és elkezdtem nézelődni a küldött weboldalon. Nagyon izgatott lettem, mert a kuponkodok.hu oldal segítségével az elsők között értesültem a legújabb ecipo kuponkódokról is.

Tovább böngésztem az oldalon, és átkattintottam a Top 50 kedvezményre, kíváncsi voltam, hogy itt mit találok. Ezen a fülön gyűjtötték össze a legnépszerűbb kuponokat, amelyek beváltásra kerültek. Kíváncsivá tett, hogy mások mit vásárolnak, én is szeretnék a legkelendőbb akciók közül válogatni. A Top 50 témakörbe tartoztak a lakberendezéssel kapcsolatos kuponok, az állateledellel kapcsolatos kedvezmények, cipő, ruházat és játék akciók.

Ezután a kuponok kategóriák szerinti csoportosítását néztem át. Mivel rengeteg kedvezmény érhető a kínálatból, a kuponok tematikai rendszerezése segítette az átláthatóságot. Így, ha rákattintottam az Állatok fülre, alatta felbukkantak a hozzá tartozó akciós kuponok. Ugyanígy a “Műszaki cikk”, “Telefon”, “Tablet” főkategória mögött helyezkedtek el a témába vágó kedvezmények. A Ruha, Divat, Cipő fül alatt megtaláltam az ecipo kuponkódokat, amik most a kedvencem az oldalról.

A “Kuponkódok Blog” alatt kellemes olvasmányokat találtam. Felhívták a figyelmet a népszerű Joy és Glamour napokra, amelyek Magyarországon rengeteg embert mozgatnak meg. Egy másik cikkben a figyelmet az időszakos leárazási alkalmakra fordították – mint Valentin nap, Nőnap, Anyák napja…

Emlékeztettek arra, hogy a kuponok segítségével a spórolás garantált, hiszen egy jelentős kedvezmény igénybevételével, akár több ezer forintot is megtakaríthatok egy vásárlás alkalmával. Több, mint négyezer kupon érhető el az oldalon! A Kuponkódok oldal partnereinek száma is meghaladta mára már a hatszázat. Az oldal statisztikája szerint, több mint harminchétezer vásárló él a kedvezmények adta lehetőséggel.

Természetesen az egyedi kuponkódok listáját sem hagyhattam ki. Számos kedvezmény csak a Kuponkódok oldalon érhető el, és kíváncsi voltam ezekre az akciókra. Ezt követően még egy kicsit elmélyültem a weboldal olvasnivalói között.

A kuponok felhasználásáról egy kis tájékoztató videót nézhetünk meg. Minden lényeges mozzanatra felhívják a figyelmet. Mivel az oldal tudatosan törekszik arra, hogy a vásárlók minél egyszerűbben tudják érvényesíteni az a kedvezményeiket, láthatjuk, hogy nincs bonyolult dolgunk a vásárlás során. A megfelelő kedvezmény kiválasztása után a “Kód mutatása” gomb segítségével előhívjuk a kedvezményt. Rákattintunk a “Kód másolása” lehetőségre, ezt követően a “Tovább az üzletre” gomb megerősítésével a kívánt webáruházban találjuk magunkat. Itt a “Kosár” oldalon csak bemásoljuk a korábban kivágott kódot, és máris aktiváltuk a kuponkódot.

A kiszemelt ecipo kuponkódokkal ugyanez volt a teendő. Máris egy remek napot tudhattam magam mögött, pedig még haza sem értem.

ecipo kuponkódok

Nemcsak kellemes időtöltés a Kuponkódok oldal böngészése, hanem kifejezetten hasznos is, ha számít valakinek hogy olcsóbban jusson hozzá a kiszemelt portékához. Nekem számít, és ajánlom a hozzám hasonlóan gondolkodók számára.