Kellett egy új füles az utazáshoz

Az építő iparban dolgozni kemény dió. Folyamatos zaj, megerőltető fizikai feladatok és állandóan poros levegő várja azt, aki ilyen munkára adja a fejét. Én mégis megláttam a szépséget benne. A semmiből felhúzni egy épületet, ebédszünetet tartani a cimborákkal és állandóan kibeszélni magunk az agresszív főnök előtt olyan, mintha egy sitcomban lennénk.

Még a munkakörülmények se zavarnak, hiszen ami nem öl meg az erősít. Kivétel, mikor egy féltégla esik a fejedre 3 méter magasból, de ez másik történet… Egy dolgot utálok az építkezéseken, a hosszú utazásokat. Sok a munkánk vidéken és pesti lakosként ez azt jelenti, hogy korán kelek, felszállok a tömegközlekedésre, vagy a melós járatra, és próbálom meghosszabbítani a sovány alvási időt. Ebben a zene sokat segít, ezért venni akartam egy új fülhallgatót. 

A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek kiváló webshop, ha az ember valamilyen kütyüt akar, ezért az új fülesem is itt kerestem. Az ember gyermeke három módon találhat rá álmai fülhallgatójára az oldalon. Az egyik, ha csak kellemesen szörfözget, a több, mint 110 ezer termék között, és bízik benne, hogy egyszer csak szembe jön az igazi. Akinek sürgősebb a dolog, használhatja a keresőt, amely pillanatok alatt kilistázza a kívánt terméket. Az igazi profik pedig a kategória menüből választják ki, hogy mit szeretnének. Ez utóbbi nagyon jól lett kialakítva, vannak fő kategóriák és azokon belül alkategóriák, így leszűkíthetjük a keresésünk azokra a termékekre, melyek tényleg érdekelnek minket. 

További segítséget nyújtanak a fejlett szűrők, melyek segítségével apró részleteket állíthatunk be, és így az oldal csak azokat a termékeket mutatja, melyek minden igényünknek megfelelnek. A legtöbb elektronikai cikknél szűrhetünk árra, márkára és az adott termék kategóriára vonatkozó egyéb paraméterekre. 

Ha megtaláltuk álmaink fülhallgatóját, mobiltelefonját, laptopját vagy akármi mást, akkor 3 különböző opció közül választhatunk. Ha még nincs meg a pénzünk rá, vagy csak szimplán később akarjuk megvenni, elmenthetjük a kedvencek közé, és így bármikor pillanatok alatt hozzáférhetünk. Bár a BestMarkt webáruház ügyes fejlesztők keze munkája, és akkor is elmenti az adott gépen a kedvenceket, és a kosarat, ha nem vagyunk regisztrált tagok, ezen funkciók teljes kihasználásához érdemes létrehozni egy saját fiókot. A regisztráció amúgy is sok további előnnyel jár, például csomagkövetést tesz lehetővé.

Ha pénzünk is van, és magabiztosak vagyunk, mehet a kosárba, fizetünk, kiválasztjuk a legszimpatikusabb szállítási módot (személyes átvétel, futár, csomagpont) és pár napon belül kézhez is kapjuk. Ha pedig több termék között hezitálunk, a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek zseniális megoldása lesz a mentőövünk. Található az oldalon egy összehasonlító menü, ahova bepakolhatjuk az azonos kategóriába tartozó cikkeket, és így egy táblázatot kapunk, ahol könnyen összehasonlíthatjuk az adott termékek paramétereit. Ez az első webshop, ahol ilyen kifinomult módszerrel találkoztam.