Jól megy az építkezés, és még a ráncaim is kisimultak

A férjem az építőiparban dolgozik, és már hónapok óta egy nagyobb projekt kivitelezésében vesz részt. Nekem sosem igazán volt a szívem csücske az építkezés, mondjuk nem is egy “nőies” munka, azt meg kell hagyni. Ugyanakkor néha szeretek elmenni a helyszínre, hogy lássam egy kicsit a férjemet, na meg az óriási darukat és a nagy halmokban álló építőanyagot.

Szerdán is ellátogattam az építkezésre, és örömmel hallottam, hogy nagyon jól haladnak a munkával. Meglepetésemre éppen a férjem kollégájának a felesége is ott volt, ebédet hozott az urának. Már vagy ezer éve nem láttam ezt a hölgyet, de úgy emlékeztem rá, mintha kissé koravén, ráncosodó arca lett volna annak idején. Most azonban teljesen sima és feszes volt az arcbőre, sokkal fiatalabbnak nézett ki a koránál. Beszélgetésbe elegyedtem vele, és elkezdtem dicsérni, hogy milyen csinos, na megy hogy akár 20 évet is letagadhatna. A hölgy nagyon szerény volt, és elárulta, hogy ezt a fiatalodást egy titkos szérumnak köszönheti. Percek alatt simább és feszesebb bőrt varázsol neki, ezért nagyon örül annak, hogy rátalált. Addig kérdezgettem, míg be nem adta a derekát, így már én is ismerem ezt a csodaszert, most pedig veletek is megosztom: Laumar InstanTENSE Plus a neve, keressetek rá a neten, és ámuljatok-bámuljatok, ahogyan én is tettem.

Habár Percek alatt simább és feszesebb bőr az, amit ez a termék ígér, én azért eleinte kissé kétkedve álltam hozzá, talán érthető okokból. Nem mindennap találkozik az ember ilyen mindenható varázsszérummal, és ha mégis, akkor általában túl szép a dolog, hogy igaz legyen. A hölgy arcbőre azonban magáért beszélt, ezért reményekkel teli felfedezőútra indultam az interneten, vagyis főként az InstanTENSE weboldalán. Itt ugyanis mindent megtaláltam, amit csak tudni akartam a termék megvásárlása előtt. Leginkább a Gyakori Kérdések rész bizonyult hasznosnak, hiszen itt az összes hasznos infó egybe volt gyűjtve nekem. Azt már tudtam, hogy a szérum 3-5 percen belül ráncmentes bőrt kölcsönöz az arcomnak, sőt még a szemem alatti sötét karikáktól és táskáktól is megszabadít. Amiatt viszont aggódtam, hogy mi lesz így a napi sminkrutinommal – szerencsére azonban erre gyors és megnyugtató választ kaptam, hiszen amennyiben olajmentes sminket használok, ennek nem kellene problémát okoznia. Még az is meg volt magyarázva, hogy miként tudom kideríteni az adott sminktermékről, hogy tartalmaz-e olajat. Úgy vettem észre, hogy ez az alaposság jellemzi a cég egész munkásságát.

Egy alapos vizsgálódás után meg is rendeltem a Laumar InstanTENSE Plus-t, és mivel nagyon hamar megérkezett, a héten már használni is tudtam. Az eredmény nagyszerű: Percek alatt simább és feszesebb bőr – pontosan úgy, ahogy azt hirdették. Imádom, hogy már én is 20 évvel fiatalabbnak nézek ki, és úgy gondolom, hogy bárkinek megérhet legalább annyit, hogy egy esélyt adjon neki.