Ilyen az átállás a finomabb anyagokkal való foglalkozásra

Igencsak durva anyagokról…

A feleségemmel mind a ketten a két kezünk ügyességéből élünk. Én építkezéseken dolgoztam többnyire mindig, néha pedig burkolóként. És telítődtem mostanra ezzel a dologgal! Bizony, könnyen lehet vele telítődni. És nem a kemény fizikai munka miatt… Szerettem régen, ahogy valami felépül, elkészül, és tudom, hogy az a dolog utána még a gyermekeink felnőttkorában is állni fog! Viszont, amikor a feleségem megkért néha, hogy segítsek neki varrásnál (mondjuk tartani egy anyagot, vagy ilyesmi), mindig megrendített valami ily’ könnyedet, és ennyire finom dolgot a kézbe fogni a fugakanál, vagy a malterkeverő után.

Persze, a feleségem is dolgozott varrodában, az már más műfaj, mint amiket otthon csinált. Nehezebb, de mindig mesélte, hogy például a Varrógépgurutól beszerzett ipari gépeik nagyon megkönnyítették ott is a munkát. Ez a Varrógépguru egyébként is a kedvenc helye. Nem csak a cégnél, hanem hozzánk, otthonra is innen szerzett be mindig mindent. És teszi ezt így, mind a mai napig. A varrónők már nem szenvednek úgy egy egészidős munkanap után sem, mert rengeteg technológiai csoda beszerezhető itthon is, mondjuk a varrogepguru.hu-tól, amikkel automatizált a folyamat és néha csak figyelni kell, hogy mindent jól csináljon a gép.

Háztartási varráshoz kiegészítők – Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru lesz a megoldás nektek is, szerintem. A feleségem tényleg ért hozzá, tényleg ez az élete, ezért tudom, hogy nem javasolok rosszat, ha azt mondom, őt kövessétek a szokásában! Mármint, hogy teljesen rájuk támaszkodik, mert az a hír járja, hogy tényleg hiánytalanul megrendelhető minden tőlük. A varrógép az első dolog, amit nem én javítok itthon, mert nagyszerű szakemberekkel a rendbehozását is vállalják mindennek a területen belül, ami elromlik. A tőlük vásárolt dolgokra mondjuk ez nem jellemző (mármint, hogy tönkremennének), de régi dolgok, darabok problémáira is mindig van megoldásuk, na meg persze semmi nem tart örökké… A túlhasználás nem kíméli a világ legjobb minőségű termékeit sem. Miért pont a varrógép lenne a kivétel? Ők viszont rendbe hozzák, ha valami gond akad ilyesmivel.

Az automata stircelőgéptől, az ötszálas fedőzőgépig tehát náluk a munkavégzéshez innen szereznek be olyan dolgokat, ipari varrógépeket, amik már nem annyira háztartási kategóriát képeznek. De náluk tényleg az a helyzet, hogy a készleteikben minden kategóriában lehet válogatni az olcsóbb, egyszerű, de minőségi gépektől egészen azokig, amiket csak üzemekben használnak – és nem is biztos, hogy kifejezetten varrásra szolgálnak. Elsősorban, vagy egyáltalán nem. Hanem valamilyen kiegészítő tevékenységet támogatnak meg a ruhákkal való munka során.

Viszont egy egyszerű gyorsvarrógép is náluk keresendő. A márkák sorát én nem tudnám végigmondani fejből, de azt tudom, hogy Singer, Jack és a legismertebbek is vannak. Kattintsatok a linkre és nézzétek hát át, mi mindent árulnak: Ipari varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru.