Gyógyír az építőipar okozta fájdalmakra

Allergiás vagyok arra, amikor valaki a fájdalmairól beszél nekem. És nem azért vagyok ideges, mert olyan agresszív ember lennék, hanem azért, mert jó pár évet lehúztam már az építőiparban. Culágerként egész nap cipekedtem, kőművesként pedig órákon keresztül raktam a falat, úgyhogy nem emlékszem olyan napra, mikor ne fájt volna minden tagom, mire lefeküdhettem az ágyba.

Ezért csakis a hasonló munkát végző, kemény fizikai terhelésnek kitett emberek szavára tudok adni. Ezért is gondolkodtam el egy kollégám javaslatán, aki mióta gyógytornára kezdett el járni, napról napra jobban érzi magát. A fájdalmai jelentősen csökkentek és tényleg kinézetre is mintha kicserélték volna.

Persze, én is sokat hallottam már a gyógytornáról, de nem igazán hittem benne – legalábbis eddig. Nem kellett sokat kérdezősködnöm, hogy elárulja, hová jár. A hely pedig, ami a megoldást jelenti számára, az a THERAPY4U Gerincterápiás Központ. Megnéztem a honlapjukat, és meggyőződhettem arról, hogy igazán hiteles szakemberekkel dolgoznak, hiszen a páciensek 80%-a ajánlás útján érkezik hozzájuk – ahogy jómagam is szándékozom majd hozzájuk menni. Továbbá ezeknek a pácienseknek a 15%-a orvos közvetítésével kerül hozzájuk. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy egy igazi szájról-szájra terjedő, jó hírű gerincterápiás központra találtam rá.

A terápiáik nem kizárólagosan egyféle módszer köré épülnek, hanem nagyon sok bevált hiteles gyógytorna, terápia bevetésével dolgoznak. A betegekkel mind-mind személyre szabva, állapotuknak és problémáiknak megfelelően foglalkoznak.  30 év tapasztalattal és naprakész, hiteles tudással rendelkeznek, mellyel elsősorban a gerincproblémákkal és sportsérülésekkel küszködő pácienseknek segítenek. Nem is halogatom tovább a hozzájuk való ellátogatásomat.