Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Éppen építkezünk. Nem meglepő hát, hogy minden erőnk és pénzünk erre megy rá, az idegeinkről nem is beszélve. A kis furgonunkkal hordtunk minden megvásárolt építőipari alapanyagot, azonban a tegnapi napon defektet kaptunk a sok törmelék között. Azonnali megoldás kellett, méghozzá jó áron. Szerencsére ekkor eszembe jutott, hogy a Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással el tudja nekem hozni. Nem is késlekedtem, azonnal felmentem a weboldalukra és beszereztem a szükséges abroncsokat.

A gumidiszkont.hu oldal kiváló ár-érték aránya mindig jó érzéssel tölt el, hiszen folyamatos kedvezményeikkel és szezonális akcióikkal van, hogy több, mint százezer forintot is tudok spórolni. A választék hihetetlenül széles palettát vonultat fel, hiszen több, mint 30 ezer termék közül választhatjuk ki azt, ami leginkább megfelelő számunkra. És ezt mind rendkívül gyorsan és egyszerűen, hiszen a teljes oldal logikusan felépített, sallangmentes és könnyen átlátható. Pont olyan, mint amire szükségünk van, ha szorít az idő.

A szuper szűrő beállításokkal egy pillanat alatt sikerült megtalálnom a keresett autógumikat, és pont időben – még a másnapi kiszállítást is nyélbe tudtam ütni. A rendelés egyébként rendkívül könnyen és gyorsan zajlott, csak a legszükségesebb adataimat kellett megadnom, majd ki kellett választanom a fizetési módot. Ami nagyon szimpatikus számomra az az, hogy nem ragaszkodik a cég az online fizetéshez. Választhatok utánvétes lehetőséget is, amennyiben a futárnak szeretnék fizetni személyesen.

Az építkezés szerencsére nem állt le, mert a Gumidiszkont autógumi kereső – a gumiabroncsot akár másnapi kiszállítással is kézbesíti, és meg is tette. Kiváló csapat, jól szervezett munkamegosztás és abszolút ügyfélközpontúság. Az árakat nem említem, hiszen magukért beszélnek!