Építkezés után nagytakarítás

Miután sikeresen befejeződött a két épület egybeépítése a munkahelyemen, a takarítás megszervezése lett e következő feladat. Nyilvánvaló volt, hogy a régi öreg porszívó és hasonló korú takarítónőnk nem lesz elég a feladathoz. Rengeteg por lepi be a termeket, és olyan komoly nagytakarítást szeretnénk megejteni, hogy ne maradjon nyoma az építkezési munkálatoknak.

Valamilyen egyszeri megoldásra lesz szükségünk, amikor mind a tízen részt veszünk a nagytakarításban. Hallottam a lehetőségről, hogy van mód nagyon erős kapacitású takarítógépek bérlésére, de ahhoz, hogy felvegyem a kapcsolatot egy hasonló szolgáltatást nyújtó céggel, szükségem volt egy e-mailcímre, vagy telefonszámra.

Így jutottam hozzá a következő linkhez: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas . A Greenway elég ígéretesnek is tűnhet, bárkinek. Ajánlás révén találtam rá a greenwaykft.hu weboldalra, így már tudtam azt is, hogy egy megbízható vállalatról van szó eleve… A segítségükkel prémium kategóriás takarítógépek vehetők bérbe, meglehetősen kedvező pénzügyi konstrukciók mellett.

Mivel lehetőség van ezeket a komoly takarítógépeket csak egyszeri alkalommal, nagytakarításra is bérbe venni, nagyon örültem, hogy eljutottam tényleg a greenwaykft.hu-hoz. Az általuk biztosított Taski márka csúcsminőséget képvisel a takarítógépek világában. Nagyon sok neves cég ezzel a márkával dolgozik, amelyek hiteles ajánlólevélnek bizonyulnak. Látva, hogy a greenwaykft.hu mely cégekkel áll partneri kapcsolatban, motivált lettem és még inkább elnyerte a bizalmamat. A bérlők között megtalálhatjuk például a Törelyt, a CIB bankot, MOM Parkot.

A greenwaykft.hu mindamellett, hogy neves multicégekkel is együtt dolgozik, kis és középvállalatok számára is kedvező pénzügyi feltételekkel kölcsönzi a takarítógépeket.

Minél inkább nézegettem a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas oldalon található egytárcsás csodagépet, annál biztosabb voltam abban, hogy jelenleg erre van szükségünk. Ez a Taski márkájú egytárcsás minden tudás birtokosa volt, annak amit mi kerestünk: sikált, polírozott, parkettát tisztított és még samponos szőnyegtisztást is tudott.

Az egytárcsáson kívül vízszívók, porszívók, kárpittisztítók is bérelhetőek a greenwaykft.hu-tól. Nemcsak egy alkalomra lehet ugyanakkor bérbe venni akár a takarítógépeket, hanem hosszú időre is. Minden vállalatnak segítséget nyújtanak, ahol nem szeretnének egy hatalmas beruházásba fogni, hanem tervezhető költségekkel szeretnek kalkulálni. A bérlés előnyei mellett szól, hogy teljeskörű szerviz szolgáltatást biztosítanak, és az üzemeltetési költségek is a tulajdonost terhelik.

Minket meggyőzött a cég, és a következő linken látható gépezet is, szóval ajánlom másoknak is örömmel: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas .