Építkezés alatt választottuk az infrafűtést

Néhány évvel ezelőtt igen kedvező módon hozzájutottunk egy régi házhoz, amire borzasztóan ráfért egy felújítás, ez alól a ház fűtésrendszere sem volt kivétel. Olyan fűtési formát kerestünk, ami ár-érték arányban hosszú távon is megfelelő, biztonságos és mindig be tudjuk állítani a megfelelő hőfokot – és persze az is fontos volt, hogy megfelelő kivitelezőt találjunk rá. Kedves barátunk, akit megkértünk, hogy vezesse majd a felújítást, azt javasolta, keressük fel a https://futesrendszerek.hu/ weboldalát, azon belül is az infrafűtés lehetőségét gondoljuk át.

Ezt, ahogy alkalmunk adódott rá, meg is tettük: Infrafűtés – modern biztonságos fűtés az otthonod számára, szólt a cím. Nem hangzott rosszul, tovább olvasva pedig meggyőződhettünk róla, hogy valóban ez lehet számunka az ideális választás: az infrafűtés más módszerekkel szemben nem a levegőt melegíti, hanem közvetlenül minket, így sokkal hatékonyabban kapjuk meg a kellemes hőérzetet. Könnyedén szabályozható, elkerülve ezzel a “túlfűtést”, ráadásul kiegészítő rendszernek és kizárólagos használatra is alkalmas. Ami számunkra tényleg egy nagy előnyt jelentett még az infrafűtés választása során, hogy nem keringeti a levegőben a port sem, ami a család porérzékeny tagjainak mindenképpen egy nagy megkönnyebbülést jelentett, ráadásul sokféleképpen lehet alkalmazni: felhasználható mint padlófűtés, infrapanel, mennyezeti fűtés… a lehetőségek tárháza meglepően széles.

Nem is volt kérdés, hogy mi magunk is az infrafűtés mellett döntünk, nem is bántuk meg: mint kiegészítő rendszer alkalmazva egészen remekül bevált, természetesen a https://futesrendszerek.hu/ által készíttettük el, remek választásnak bizonyult. Gyorsan és remek munkát végeztek, magas szakértelemmel és precizitással, így azóta mi is csak azt mondjuk mindenkinek, aki fűtést szereltetne: Infrafűtés – modern biztonságos fűtés az otthonod számára!