Egy építkezésnél a fűtési rendszer kiépítése rendkívül fontos feladat

Egy kedves baráti pár ismerőseink köréből építkezésbe fogott. Rengeteg vicces, megdöbbentő és olykor kellemetlen sztorival tudnak szolgálni új otthonuk készülését illetően. Én igazából ezt mindig egy igazi kalandnak fogtam fel eltekintve attól a ténytől, hogy mi sohasem vállaltuk be életünk eseménydúsabbá tételének ezen formáját. Iszonyatos türelem és kitartás kell hozzá, nem beszélve az anyagi és lelki megterhelésről. Az építőanyagok nehezen beszerezhetők és elég borsos árúak is napjainkban. Én soha nem bántam, hogy nem vágtunk bele, mert egy sima tisztasági festés során is minimum háromszor akarunk elválni két hét leforgása alatt.

Ők szépen haladnak, mostanában éppen a fűtési rendszer terveztetése van soron. Ők padlófűtést szerettek volna terveztetni, de nem igazán találtak eddig szimpatikus kivitelező céget. Ezek a vállalkozások vagy nagyon sokára, vagy magas áron vállalták volna a megbízást. De olyan is volt, akivel bár volt egyeztetett időpontjuk helyszíni felmérésre, nem jelent meg és a telefont sem vette fel többet.

Nekünk van egy bevált karbantartó cégünk, amely szakembereit mindig hívni szoktuk, ha fűtésszereléssel kapcsolatban akad gondunk. Annak viszont utána kellett néznem, hogy vállalnak e tervezéssel, telepítéssel és kivitelezéssel kapcsolatos megbízásokat is, ezért felkerestem honlapjukat, a vizgazfutesszerelo24.hu-t.

Ott örömmel olvastam, hogy ilyen jellegű munkákat is végeznek, ezért tovább is küldtem barátnőm férjének a weboldal linkjét. Felkészült fűtésszerelő szakemberekkel dolgoznak, segítenek gázkészülékekkel és a fűtési rendszerekkel kapcsolatos meghibásodások esetén is.

Fontos elkülöníteni a két dolgot, mert a fűtésszerelő fogalmát a köznyelv összemosta, viszont két különálló szakterületről van itt szó. Ha a kazánnal, vagy hőtermelő berendezéssel van probléma, és azért van hideg a házban, akkor gázkészülék szerelő szakember segítségére van szükségünk. Bojlerek, kazánok, konvektorok tűzhelyek karbantartását és telepítését is vállalják.

A legtöbb elven működő és a legkülönfélébb márkájú berendezések javításában szereztek már tapasztalatot az évek során. A régebbi típusú de megbízhatóan működő készülékek javításában éppoly jártasak, mint modernebb, számítógép által vezérelt társaikéban.

fűtésszerelő

Fűtésszerelésben is évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak, minden ezen a területen felmerülő problémával kapcsolatban korrekt megoldást nyújtanak. Legyen szó bármilyen cirkulációs elven működő fűtési rendszer szervizelésében és kiépítésében, ők vállalják a feladatot. Ha nem működik a padlófűtés, vagy hidegek maradnak a radiátorok, gond van a termosztáttal vagy a hiba keletkezik a csőrendszerben ők ebben is tudnak segíteni.

Végül az ismerősök is őket keresték meg a fűtési rendszerük terveztetésével és kiépítésével. Azért is tartottam ezt igen jó döntésnek, mert ha kiépítik és be is üzemelik a fűtést, akkor utána lesz kontakt a szervizelésre is.  

A szakemberek felkészültek, az elvégzett munka kifogástalan minőségű az árak alacsonyak. Szerintem ez egy kiváló ajánlólevél. Mi személyes tapasztalatok alapján ajánljuk őket mindenkinek, akinek víz-, gáz- vagy fűtésszereléssel kapcsolatban van szüksége karbantartó vállalkozásra. De most már azt is tudjuk, hogy nemcsak javítással, hanem kiépítéssel, felújítással vagy cserével kapcsolatban is lehet őket keresni.

A honlapon egyébként minden szükséges információt meg lehet találni, részletesen bemutatják az általuk végzett területeket felhívva a figyelmet a lényeges dolgokra.  Márkákat, típusokat sorolnak fel, legyen szó kazánról, konvektorról, vagy WC tartályról, melyek karbantartásában

Nekem is szöget ütött a fejembe a felújítással kapcsolatos lehetőség, ezért el is kezdtem pedzegetni a férjemnek, hogy mi lenne, ha jövőre szétvernénk a fürdőszobát és terveztetnénk velük valami szép újat a csúnya régi helyére. Csak, hogy ezzel a kisebb építkezéssel egy kis izgalmat csepegtessünk nagyon unalmas, monoton hétköznapjainkba.