Csiganyálas arckrém segít a bőrömnek a mindennapi regenerálódásban

Aki az építőiparban dolgozik az tudja, hogy itt nincs kecmec, ha kint kell dolgozni akkor nem lehet bemenni. Akkor sem, hogyha már ősz van, vagy ne adj’ Isten tél, és 10 fok alatt van a hőmérséklet tartósabban. Eshet eső, fújhat a szél, és ezeket a dolgokat bizonyos bőrtípusok meglehetősen rosszul viselik. Persze ugyanez igaz a túlzott napsütésre, hogyha nem védeném az arcomat, már régen ráncos lennék, pedig még csak a 30-asokban járok. Az én titkom egy szeles nap után a csiganyálas arckrém, amelyet a florencebio.hu oldalról szoktam rendelni.

Ez a krém bármennyire is furcsán hangzik, borzasztóan jól nyugtatja és regenerálja a bőrömet egy-egy húzósabb napot követően. A csiganyál egy nagyon hasznos alapanyag, ami olyan hatással van a bőrre, amit szerintem a legtöbben nem is tudnak, vagy nem is gondolnának. Konkrétan a Florence Bio csiganyálas arckrém 65%-os, nagyon magas koncentrációjú csiganyálat tartalmaz, ami rengeteg! És ezt még ráadásként hialuronsavval is kiegészítik. A kettő együttes hatása szerintem magáért beszél. Az én esetemben kiemelném, hogy az említett időjárási szélsőségeknek nagyon ellenálló tud lenni a bőröm, illetve a nap végén egy nagyon kellemes hidratáló érzést ad, amikor bekenem vele az arcomat.

További hatásai között szerepel a válogatott összetevőknek köszönhetően, hogy csökkenti a ráncokat és közben pedig hidratálja a bőrt, segít abban, hogy jobban meg tudja kötni a tápláló nedvességet az arcunk. Halványítja a napfoltokat és striákat, közben pedig abban is tud még segíteni, hogy a pattanások, vagy esetlegesen a bőr kipirosodása is halványodjon, vagy egészen el is tűnjön. A bőrhibákat, hegeket és ráncokat kiméletlenül felszámolja és olyan finom lesz tőle az ember bőre, mintha újra a tinédzser éveit élné. Számomra ez a termék többszörösen bizonyított, ezért nem voltam rest kicsit kutakodni a weben a csiganyálas arckrémen kívüli kínálatban is.

Így például tudom, hogy ezen túl is van még számtalan olyan bio termék a felhozatalban, amit nagyon szívesen használnék – talán karácsonyra meg is lepem magamat vagy édesanyámat. Ilyen például az az arcápolási csomag, amiben minden lényeges lépés benne van, amit csak kezdeni kell nap, mint nap az arcunkkal, hogy sokáig makulátlan és szép bőrünk lehessen. Így tartalmaz ez a csomag egy bio arclemosó tejet, az ezt követő tonikot, egy C-vitaminos szérumot a hidratálja és táplálja a bőrt amellett, hogy eltünteti a foltokat és ráncokat is, végül pedig utolsó lépésben van egy hidratáló krém is a termékek között, ami természetesen szintén teljesen bio. Azt hiszem, hogyha valakinek fontosak a garantáltan legjobb minőségű, természetes alapanyagok, akkor a Florence Bio termékek – számomra – élen a csiganyálas arckrém csodájával remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy csak bio alapanyagok érjenek a bőrünkhöz. Hamar itt lesz a karácsony, szóval érdemes figyelemmel kísérni az éppen futó akciókat, hátha elkaphattok egy-egy csomagot lényegesen olcsóbban, mint bármikor máskor. A csiganyálas arckrém szerintem remek választás, de ha bármi másra teszitek a voksotokat, akkor sem nyúlhattok félre.