Csapatépítő tréning a Balaton varázslatos környezetében

A nyaram egyik legszuperebb élménye az volt, amikor a kollégáimmal leléptünk egy hétvégére a Balatonra egy vidám csapatépítő hétvégére. Teljesen mindegy, hogy ki milyen területen dolgozik, az igát egy kicsit le kell tenni időnként az építőiparban is. Még akkor is, hogyha ez lehetetlennek tűnik. Számomra nagyon sokáig egyet jelentett az építőipar a soha véget nem érő, tornyosuló feladatokkal. Aztán magam köré építettem egy olyan csapatot, akikkel igazán szívesen dolgozok együtt. Ebben a közegben pedig igazán felemelő volt megtapasztalni azt, hogyha az ember jól osztja be az idejét és jól osztja le a feladatokat, akkor nincs kérdés afelől, hogy időnként bizony meg lehet állni és szusszanni. Például elmenni a Balatonra csapatot építeni, ahogyan azt mi is tettük. Ebben pedig a legnagyobb segítségünkre a https://balatonpro.hu/ csapata volt.

Ez a csapat nem elég, hogy elvitt minket egy csodálatos vitorlázásra a Balatonon, de közben még olyan mókás és szórakoztató programokat szerveztek nekünk, amik nem mindennapiak. Egyszerűen nem tudtam azóta sem tovább lépni azon, hogy mennyi élményt és mennyi vidám percet gyűjtöttünk magunkra azon a két napon. És ez csak annak volt köszönhető, hogy a BalatonPro csapata remekül felkészült volt és láthatóan nagyon tapasztalt is abban, hogy mitől is fogja jól érezni magát egy ilyen nagy csapat egy ilyen eseményen.

Kihajóztunk két vitorlással a Balatonra, ahogyan azt a https://balatonpro.hu/ oldalon kiválasztottuk. Önmagában már a hajók elindítása is egy remek csapat összekovácsoló erővel bíró feladat volt, de ekkor még nem tudtuk, hogy a java hátra van. Sorversenyek, ügyességi feladatok, gyorsasági versenyek, ivós játékok és miegymás. Rengeteg mókás pillanat várt még ránk a BalatonPro-val, miközben gyönyörű időben kinn voltunk a Balaton közepén. Sportoltunk, nevettünk, ettünk-ittunk jókat és kicsit a hátunk mögött tudtunk hagyni minden mást, ami az irodában nyomasztott bennünket. Nagyon hálás vagyok ezért az élményért mind a BalatonPro-nak, mind pedig a csapatomnak, mert nélkülük nem jöhetett volna létre ez az egész.

Ha esetleg felkeltettem az érdeklődéseteket és ti is szívesen vennétek részt olyan programokon, amik a Balatonon, vizes környezetben történnek, akkor keressétek bizalommal a https://balatonpro.hu/ oldalon keresztül az említett BalatonPro csapatot. Ők a legjobbak ezen a téren, azt hiszem. És persze amiatt sem kell aggódni, ha esetleg az időjárás nem kedvezne a jó előre lefoglalt programnak. Ugyanis egyrészt, van lehetőség az időpont módosítására első körben. De ha ez mégsem lenne opció valamilyen más okból kifolyólag, akkor van b terv! Ugyanis a https://balatonpro.hu/-nál esőtervvel is készülnek. A szárazföldön ugyanúgy meg tudják csinálni ezeket a varázslatos csapatépítőket, mint a vizen. Kicsit persze változik a program és értelemszerűen a vitorlázás, mint olyan, kimarad belőle. De az élmény ettől függetlenül ugyanannyira meghatározó lesz és izgalmas. De nyilván összességében adja az ég, hogy erre ne legyen szükség.

Szóval, még egyszer a végén elmondanám, hogyha csapatépítő tréning, akkor szerintem https://balatonpro.hu/ – főleg, hogyha mindenki legalább annyira imádja a vizet és a vitorlázást, mint a csapatom és én.