Az építőiparban dolgozni bizony megterhelő

A nagybátyám egészen fiatalon elkezdett az építőiparban dolgozni. Sajnos nem volt lehetősége tovább tanulnia, de egyébként egy igen kitartó és éles eszű ember. Képes volt ezzel a helyzettel is élni. Az első éveiben csak kisegítő munkás volt, később azonban már egyre komolyabb feladatokat is kapott. Pár hónap alatt már csoportvezetővé vált, később pedig már egész műszakok vezetését is ellátta az építkezéseken. Ez után már egyenes út vezetett odáig, hogy egész építkezésékért ő legyen a felelős. Eközben persze folyamatosan képezte magát műszak területen.

Most a negyvenes éveiben jár és már saját építőipari vállalkozása van. Nekem ő mindig példaképem volt és az is maradt. Meglehetősen előnytelen helyzetből indult az életben és mégis milyen sokáig vitte. Pedig az építőipar nem egy egyszerű terület, főleg ha vezetők vagyunk.

Benne van a folyamatos munkavégzés, ami bizony nem egyszerű. Ehhez komoly állóképesség kell. A nagybátyám mesélte, hogy megfordult már nála sok, a konditermeket rendszeresen látogató munkavállaló, de nagy részük nem bírta tovább pár napnál. Ez itt egy más világ.

Arról nem is beszélve, hogy itt az emberekkel is tudni kell bánni, főleg ha vezető ember. A nagybátyám mindig nagyon jól meg tudta találni a közös hangot az építőmunkásokkal.

Ráadásul az építőipar még veszélyes is tud lenni. Számos balesetnek ad kiváló teret egy építkezési terület. Kiálló fémdarabok, vágóeszközök, a magasság és még sok más is bizony komoly veszélyt jelenethez az ott dolgozókra.

Persze mikor arról beszélünk, hogy az építőipar veszélyes lehet, nem feltétlen csak a drasztikus dolgokra kell gondolni. Sajnos hosszútávon is kikezdheti a testünket. A folyamatos mászás, emelés, guggolás és jövés-menés nem tesz jót egy építőipari munkásnak.

Sajnálatos módon ennek a munkának ezt a hátrányát a nagybátyám is megtapasztalta. Rendszeresen szokott fájdalmat érezni a testének a legkülönbözőbb részein. Ajánlottam neki erre egy lehetőséget, amit is ki is próbált. Szuper dolgokat mesélt róla és biztos, hogy még vissza fog oda járni.

Amit kipróbált az egy olajos thai masszázs, mely során az egész testét szakszerűen kezelésbe vették. Ez a szolgáltatás sokkal többről szól, mint a testünk izmainak a fellazítása és a csomók eltüntetése. Ez nem csak a testünkre lesz jó hatással, de a lelkünkre is. A nagybátyám elmesélte, hogy miután befejezték a masszázst, nem csak a fájdalmai tűntek el, de a hangulata és a közérzete is teljesen megváltozott pozitív irányba. Persze nem is csoda, hogy ilyen csodás tapasztalatokkal jöhetett el onnan, hiszen ennek a thai masszázs szalonnak a dolgozói kivétel nélkül profik a szakmájukban. Komoly és lelkiismeretes tanulással és sok évnyi tapasztalattal lehet csak oda eljutni, ahol most ők tartanak. Teljesen átéreztek a nagybátyám problémáit és a masszázsba személyre szabott elemeket is bevontak, hogy az igazán problémás részeket is teljes mértékben rendbe hozzák.

A nagybátyám elmesélte, hogy mennyire gyönyörűen berendezett a masszás szalonjuk. Igazán stílusos berendezés várta őt ott, melyek abban is segítettek a számára, hogy relaxációs állapotba is kerüljön. Ő egyébként a Síp utcában található szalonjukba ment el, de található egy másik hely is, a Király utcában, ahol szintén egyedülálló környezet és professzionális személyzet várja a vendégeket.

Az olajos thai masszázs persze csak egy a sok szolgáltatás közül, amiket itt találhatunk magunknak. A nagybátyám persze elsősorban az előbb említett szolgáltatásról beszélt, mert még csak azt próbálta ki, de ez a jövőben egészen biztosan változni fog.

Elmesélte, hogy itt elsősorban a nyújtó és simító mozdulatok domináltak a masszázskezelés során, melyeknek köszönhetően a hátában található hosszanti izmokat teljesen ellazították. Azt mondta, hogy már a kezelés első pillanataiban is érezte a javulást. A masszázs program közben teljesen ellazult és még a gondolatai is teljesen kitisztultak. A masszőr közben folyamatosan kérdezte, hogy kellő erősséggel történik e a masszírozás. Ebből is látszik, hogy itt egyénileg, minden vendégre oda figyelnek a tökéletes végeredmény érdekében.

Kiváló lehetőség ez mindenkinek, akik fizikai munkát végeznek, vagy keményen sportolnak. Ugyanakkor bárkinek lehet ezt javasolni, aki egyszerűen csak arra vágyik, hogy egy kicsit lazíthasson és feltöltődjön. Különösen jótékony hatással lehet ránk ez a program a hideg, téli napokban.

János – a nagybátyám – egyébként végtelenül egyszerűen tudott online időpontot foglalni a honlapon, ami nagyon felhasználóbarát.  Egy egyszerű folyamaton kell csak végig haladni, ahol megadható a hely, az időpont, a masszázsprogram típusa és a masszőr, akihez menni szeretnénk. Ennél mi sem egyszerűbb.

Amennyiben többet szeretnék tudni a többi masszázs típusról, akkor ez a webes felület minden információt biztosít nekünk ehhez. A nagybátyám például már ki is szemelte magának a tradicionális thai masszázst, ahol nem csak az ujjaikat használják az ott dolgozók, hanem a kézfejüket, a lábukat, a könyöküket és a térdüket is. Fontos, hogy itt a program során nem használnak olajat, maximum csak valamilyen gyógynövényes balzsamot.

Annyira elégedett volt a szolgáltatással a János, hogy úgy döntött, vásárolni fog magának egy több alkalmas bérletet is. Ezáltal jelentős összegeket is meglehet spórolni. Léteznek öt, tíz és húsz alkalmas bérletek is. Ő egyből a húsz alkalmas bérlet megvásárlása mellett döntött.

Az árakat szépen felsorolva megtaláljuk a weboldalon. Az árak függenek a program típusától és az idejétől. Fontos megjegyezni, hogy a csoportos kedvezmény lehetőségével is élhetünk, így akár 10%-al kevesebbért is igénybe vehetjük valamelyik szolgáltatásukat.

A honlapon még a korábbi kliensek véleményeit is olvashatjuk, melyek kivétel nélkül csak pozitív hangvételben beszélnek erről a fantasztikus masszázs szalonról.

Ez a hely nem csak arra ad terepet, hogy magunkat kényeztessük. Meg van a lehetőség arra is, hogy a szeretteinknek és a barátainknak is kedveskedjünk, hiszen itt akár ajándékutalványok vásárlására is van lehetőség. Ezt megtehetjük online formában is, azonban ha szeretnénk személyesen átadni az ajándékot, akkor fizikai formában is megvásárolhatjuk. Ez tökéletes választás lehet bárki számára ajándéknak.

Sőt, a nagybátyám úgy döntött, hogy a feleségét sem hagyja ki a jóból és egyszer elmennek egy közös masszázs programra, ahol még pezsgő, csoki szökőkút és eper is várja őket, ha szeretnék.

Láthatjuk, hogy masszázsprogramok egész sorával találkozhatunk itt és csak rajtunk áll, hogy melyiket próbáljuk ki.

Jani annyira meggyőzően beszélt erről a helyről, hogy bevallom már én is elgondolkodtam azon, hogy meglátogatom őket. Én magam az olajos thai masszázson gondolkodom, mert mostanság elég sok stressz ért. Ennek a szolgáltatásnak a relaxációs hatása erre is megoldást jelenthet. Már foglaltam is időpontot a Király utcai szalonjukba és alig várom, hogy én is átadhassam magam ennek a felejthetetlen élménynek.