Az építkezés fontos elemei a csavarok

Manapság már sajnos semmi nem olyan olcsó. Már évek óta terveztük a feleségemmel, hogy veszünk egy telket és majd ketten felépítünk rá egy kis házikót. Mindig is ez volt a tervünk, viszont a szüleim mindig próbáltak róla lebeszélni, mondván, hogy az építőanyag milyen drága lett az utóbbi években. Igen, ez így is van, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk kivitelezni. Amúgy is azt gondoltuk, hogy szépen lassan elkészül majd az a ház. Semmiképp nem tudtuk volna egy hónap alatt felépíteni.

Aztán végre el jutottunk odáig, hogy sikerült megvenni az álomhelyen az álomtelket. El is kezdtük beszerezni az építőelemeket és mindent, ami szükséges volt. Az egyik weboldal, ahonnan sok mindent szereztünk be, az a csavarholding.hu volt. Leginkább csavarokat forgalmaznak, de ezen kívül még tiplik, fúrószárak, gipszkarton függesztők és szerszámok is megtalálhatóak a weboldalukon. Főként építőipari kivitelező és kereskedő cégeknek ajánlják a különleges csavarjaikat, amelyek rendkívül időtállók. De természetesen magánszemélyek is rendelhetnek tőlük. Nekem a szüleim ajánlották, mert nekik egyébként építkezési vállalkozásuk van. Így sok mindenben tudtak tanácsot adni és segíteni, hogy mit honnan szerezzünk be. Azt is felajánlották, hogy segítenek az építkezésben, de mint már mondtam, ezt mi ketten szerettük volna megoldani. Persze ezzel a nehezebb utat választottuk.

A Csavar Holding olyan termékeket árul, amik kétkomponensű, különleges festékkel festettek és kemencében égetettek. És még elégedettségi garanciát is nyújtanak, tehát, ha nem megfelelő a szín, amit választottunk, akkor ki is cserélik nekünk. Azért ez szuper, mert ami a neten tetszik, lehet a valóságban mégsem fog annyira. Biztos mindenkivel megesett már, hogy megrendelte álmai holmiját, majd amikor megérkezett rájött, hogy mégsem annyira álomszerű. Na mindegy. Ráadásul szállítási garanciát is nyújtanak, szóval, ha a futár nem érkezik meg időben, akkor ők személyesen szállítják ki a megrendelést. Ez inkább akkor fontos, ha valaki építőipari vezetőként dolgozik és határidőre teljesít. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor áll a munka, mert nem érkezik meg a szállítmány, vagy nem a megrendelt termék érkezik meg. De azért nekünk is szuper, hiszen egy saját ház építésénél is sokat lehet csúszni, ha a termékek nem érkeznek meg időben. Sőt, a gyors utánrendelést is biztosítják. Ez akkor fontos, hogyha például nem lett elegendő a megrendelt mennyiség. Ilyenkor a szükséges további mennyiséget a lehető legrövidebb időn belül kiszállítják.

Mi többek között szendvicspanel csavart rendeltünk tőlük, amiből elég széles volt a választék. Volt belőle festett nagyteljesítményű, festett normál, horganyzott normál és horganyzott nagyteljesítményű szendvicspanel csavar is. Azért alaposan utána kellett járnunk, hogy nekünk pontosan mire volt szükségünk, de őszintén mondom, hogy élveztük az építkezés minden percét. A szendvicspanel csavarból rengeteg féle színűt is lehetett választani, így nem volt nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbbet. És arra is volt lehetőség, hogy ha a választható színektől eltérőt szerettünk volna, akkor az ügyfélszolgálat segítségét lehetett kérni.

A szállítás nagyon gyors volt, csak pár napot kellett várni a megrendelésünkre, így nem csoda, hogy többször is rendeltünk tőlük. Az építkezés korántsem volt egyszerű, viszont nekünk csodás élmény marad, az egyszer biztos. Bár a feleségem valószínűleg a bútorvásárlást jobban élvezte, mint a csavarokat, de azok is elengedhetetlenek egy ház építése során.