A férjem immunrendszerét a Jutavit vitaminok erősítették meg

A férjem építkezésen dolgozik, így nagyon erős fizikai megterhelésnek van kitéve. Az elmúlt időszakban sajnos többször volt beteg, köszönhetően a viszontagságos időjárásnak és a kimerültségnek. Emiatt eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad, felturbózom valahogy a férjem immunrendszerét, hogy megelőzzük a jövőbeli betegségeket. Ezt úgy gondoltam, hogy vitaminokkal kellene megtenni. Igen ám, de eddig nem nagyon voltunk egy vitaminokat szedő család, így nem nagyon tudtam, hol is kellene kezdeni a dolgokat. Egy barátnőm javasolta a biocity.hu/collections/jutavit oldalát, ahonnan ő már többször rendelt, és meg volt velük elégedve. Mivel amúgy sem volt más alternatívám, úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt, és ellátogattam a biocity.hu weboldalára.

Némi böngészés után a Jutavit vitaminjain akadt meg a szemem, nagyon szimpatikusak voltak nekem. Kiválasztottam néhány alap vitamincsomagot, illetve egy adag JutaVit Izlandi zuzmó szirupot, ami köhögéscsillapításra szolgál. Ezt azért is gondoltam jónak a férjem számára, mert egy ideje makacs köhögéssel küzd, ami egy régebbi tüdőgyulladásból maradt hátra. Ezeken a termékeken kívül nagyon sok más dolog is van, ahogy az oldalon olvashattam több mint 8 000 termék közül lehet válogatni. Azért ez nem egy kis szám!

Amiatt sem kell aggódnom, hogy mi van, ha a megvásárolt dolog mégsem válik be úgy, ahogy azt szerettem volna. Ugyanis ebben az esetben vissza lehet küldeni, mert 30 napos garancia van a termékekre. A kiszállítás díjmentes 6 900 Ft felett, ami így elsőre magas összegnek tűnhet, mert én is ezt gondoltam, de amennyi jó vitamin volt az oldalon, nagyon könnyen össze lehet állítani egy ilyen összeget túllépő rendelést. A kiszállításnál lehet választani a házhoz szállítás, a PickPack pontra való szállítás és a csomagpont között. Én a csomagpontos szállítást választottam, mert pont van a közelünkben egy, és mivel rugalmas a munkaidőm, el tudok érte sétálni. Na meg az sem utolsó szempont, hogy feleannyiba kerül, mint a másik két szállítási mód. Nem sokallom, nem azért, csak én az az ember vagyok, aki igyekszik mindenhol megfogni a kiadott forintokat, ahol lehetséges. Az oldalon olvastam, hogy aki csomagpontra kéri a rendelését, annak 2-3 napon belül fog megérkezni oda a csomag, és 5-6 napon belül lehet érte menni. Nekem nem volt gondom ezzel a kiszállítási idővel, hiszen nem volt létfontosságú a rendelésem.

Van a biocity.hu-nak Hűségkártyája és jutalomrendszere a vásárlók részére, amit én nagyon hasznosnak tartok. Ennek az a lényege, hogy a vásárlásaink után egy bizonyos összeget jóváírnak a saját hűségkártyánkra, amit a következő vásárláskor lehet felhasználni. Ezzel az a céljuk, hogy ne úgy költse el az ember a begyűjtött összeget, hogy valami számára nem hasznos ajándékra levásárolja, csak hogy ne vesszen el, hanem az, hogy hasznos, tényleg nekünk szükséges dolgokra tudjuk elkölteni a jóváírást. Én regisztráltam is erre a hűségkártyára, mert előre láttam, hogy biztos visszatérő vásárlója leszek a biocity.hu-nak.

Az oldalukon olvasottak alapján engem meggyőzött ez a 10 év szakmai tapasztalattal rendelkező cég. A kiszállítás ráadásul a vártnál sokkal gyorsabban történt a csomagpontra, így hamarabb megkaptam a csomagom, és hamarabb kezdhettem el turbózni a férjem immunrendszerét. Hosszútávon is beváltak a Jutavit vitaminok, azóta én is és a férjem is kevesebbet vagyunk betegek. Így aztán én is elkötelezett biocity.hu vásárló lettem, és minden ismerősömnek jó szívvel ajánlom őket.

biocity.hu/collections/jutavit