A bőr pénztárca a férfi ruhatár egyik legfontosabb alap építőeleme

Hogyan is épül fel igazán egy férfi ruhatár? Hát azt persze férfija válogatja, vannak olyan megoldások, amik egyszerűbbek és kevésbé megfontoltak, de persze vannak olyan gardróbok is, amelyek talán néhány nőt is szégyenbe hoznának (na persze ahogy vesszük). Mégis, van pár olyan közös pont, ami talán minden férfi ruhatárának szerves részét képezi – függetlenül attól, hogy melyik generációhoz tartozik, vagy hogy melyik foci csapatnak drukkol. Egy építőelem mégis ott lehet mindenhol, ez pedig nem más, mint egy stílusos és igényes bőr pénztárca, akár a cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca oldalról.

A CipőMarket oldalán ráadásul nem csak a hagyományos, fekete és barna darabok közül lehet válogatni, hanem vannak ennél vagányabb megoldások is. Egyrészt, ha megnézitek az oldalon lévő kereső felületet, akkor láthatjátok, hogy ott van még bordó, kék és még szürke is. Ezek mellett persze a fekete és barna színekkel is többféle termék elérhető, a barnának ráadásul több árnyalata is képviselteti magát.

Azoknak is van megfelelő darab, akik azt szeretik, ha össze lehet kapcsolni, vagy pattintani a pénztárca két felét és azoknak is, akik inkább azt szeretik, ha csak össze kell hajtani a tárcát. Van olyan darab, ami teliben fekete, de olyan is, amiben van egy vékony bordó csík – ettől egy kicsit különlegesebbé válik a termék. Aztán persze a merészebbek számára is vannak szép darabok, mint mondjuk az a barna tárca, ami már bizonyos kijelzőkön egészen mustársárgának is tűnhet. Vagányság a köbön, anyukám ezt mondaná rá!

Nem mindenki szeretne egyszínű pénztárcát venni, éppen ezért a cipomarket.hu-n vannak olyan tárcák is, amik színátmenetesek, vagy különböző színű betétek vannak az alap bőrben. Ilyen például a barna-kék-bordó kombó, vagy a személyes kedvencem, ahol zöld, bordó és fekete színek találkoznak össze egy terméken. Ha pedig csak kicsit szeretnénk kilógni a sorból, akkor olyat is lehet választani, ami egyszínű ugyan, de a betűk, amivel a márkát jelezték lenyomatként szerepel a tárcán.

Az akciós férfi pénztárcákon kívül érdemes körülnézni a női osztályon is, mert hasonlóan kedvező árakra és folyamatos akciókra lehet számítani ott is, talán még egy kicsit nagyobb kínálat mellett. Ha pedig a hölgyeknek is megvan minden a családban, a gyerekeknek való rendeléssel még ki lehet egészíteni a kosár tartalmát. Érdemes odafigyelni, mert bizonyos időszakokban ingyenes a kiszállítás egy adott értékhatár felett.

A cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca príma kínálata nem csak a pénztárcák területén nagyon színes, de mindenféle lábbelit is érdemes náluk nézni, aminek így tél idején meglehetősen nagy jelentősége van. Ha fázik a lábatok és egy jó bakancs kéne, akkor is jó helyen jártok ezzel az oldallal.

cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca