A biztonságos ház alapja a tégla, a motoré a motorgumi

Ha az építkezésekről beszélünk, akkor szerintem mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy egy biztos lábakon álló ház alapja a megfelelően összeillesztett tégla és malter. Ha ezek atombiztosak, akkor nagy valószínűséggel a ház szerkezetével nagy baj nem lehet. Lehetnek benne csillivilli bútorok meg kiegészítők, ha az alapok nem jók, akkor sokat nem ér a többi dolog. Így van ez a motoroknál is. Ha nem jó minőségűek a motorgumik, akkor lehet maga a motor akármilyen szép, sokra nem fogunk vele menni, és nem is lesz biztonságos. Szerencsére én már megtaláltam azt a helyet, ahonnan érdemes a motorgumikat vásárolni, ez pedig a MotorTire weboldala. Ez a cég már 2005 óta létezik, és 2008 óta foglalkoznak autógumi, motorgumi és robogó gumi forgalmazással. Az előbb említett évszámok nem most voltak, így ennyi idő alatt garantáltan sok szakmai tapasztalatot tudtak gyűjteni.

Emlékszem, legelőször egy barátom ajánlotta a MotorTire-t. Számomra addig ismeretlen volt, de úgy voltam vele, hogy adok nekik egy esélyt. Pont motorgumikat akartam vásárolni, de nem voltam biztos benne, hogy melyik cégtől is kellene. Ezért aztán nem haboztam sokat, hiszen nagyon sok jót mesélt a MotorTire vállalatról a barátom. Úgy voltam vele, hogy ha őt sikerült ennyire meggyőzniük, akkor tudhatnak valamit.

Nagyon reménykedtem benne, hogy a weboldalon lesz házhoz szállítási lehetőség. Ugyan mostanában már majdnem minden vállalatnak szokott lenni, azért előfordul, hogy mégsem. Itt szerencsére ettől nem kellett tartanom, mert volt házhoz szállítás, mégpedig a DPD futárcég bonyolította le azt. Azért volt fontos nekem ez a szállítási mód, mert pont akkor robbant le az autóm és volt szerelőnél, így nem tudtam volna elmenni érte személyesen. Bosszankodtam, mert egy jó ideje szöszmötölt a szerelő az autómmal, és még mindig nem tudtam semmi pontosat, hogy mikor lesz kész vagy mikor fogom tudni elhozni tőle. Ekkor láttam meg a MotorTire weboldalán, hogy ez a cég nyitott nemrégiben egy autószerelő műhelyt is, ahol nagyon széleskörű a szolgáltatási palettájuk. Megfogadtam, hogy ha rendben megérkezik a csomagom a gumikkal, és végre az autóm is visszakerül a szerelőtől, biztosan átviszem a MotorTire autószerelőihez. Ugyanis, mint olvastam, a legmodernebb technikával dolgoznak a minél nagyobb pontosság és hatékonyság érdekében.

Szerettem volna elolvasni azt is, hogy mi van olyankor, ha mégsem passzol a kiválasztott termék az ember motorjához. Hiszen hiába is próbálunk minél pontosabbak lenni, néha csúszhat hiba a számításainkba. Ilyenkor sincsen semmi gond, nincs más teendő, mint az átvételtől számított 8 napon belül visszajuttatni a terméket a MotorTire vállalatának. Ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor a futárszolgálat is vissza tudja vinni, de ez 2 000 Ft-ba kerül.

Mindezek a dolgok meggyőztek engem is végérvényesen, hogy a szükséges motorgumikat a MotorTire oldaláról rendeljem meg. Hisz, ha valamiért mégsem lennének jók, akkor sem vesztek semmit, vissza tudom küldeni, majd visszafizetik nekem a kiszámlázott pénzt. Megnyugtató azért a tudat, hogy a mai világban is vannak még ilyen korrekt cégek, mikor már a profitorientáltság szokott a jellemző lenni. A weboldalon olvastam, hogy a vállalatnak van törzsvásárlói programja, aminek érdemes a tagjának lenni, mert különböző kedvezményekben részesülhetünk. Mondjuk már alapból, ha az ott vásárolt motorgumikat visszük a MotorTire szervizébe, akkor olcsóbb lesz, mintha máshol javíttatnánk. Amióta megvannak innen a motorgumik, a motorom olyan bombabiztos talpakon áll, mint a malterrel összetapasztott téglák.

MotorTire